Despair EU-Ragnaros
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Paladin apply

Go down 
SzerzőÜzenet
Biturbo
VendégTémanyitásTárgy: Paladin apply   Hétf. Május 02, 2011 10:20 am

Általános Karakter Info
Karakter Név: Biturbo
Faj/Class/Spec: Human / Paladin / Retri
Realm: Ragnaros
Armory Profil:
Played( lvl85-ön és összesen ): 5nap
Profession( Miért ezeket? Amennyiben gatheringes , leváltanál olyanokra amik boostolnák a teljesítményed határidő előtt?): Enchanting van egyenlőre. Mellette tervezek egy JC-t vagy BS-t egy kis erősítés céljából.

Raid Világ
Előző Guildek( Milyen karakterrel?): Több guildben voltam már , többféle karakterrel a legjelentősebb az Insomniac / Arathor. Def warriorként játszottam nagyon sokáig illetve hunterrel. De majdnem minden kasztot kipróbáltam már. Kivétel DK.
Miért hagytad ott őket / miért küldtek el?: Az insomniac szétesett a többi guild ahol voltam szintén erre a sorsra jutott. Vagy csak szimplán megállt a progress a létszámhiány miatt.
Részletes HLI Tapasztalat( Vanilla,TBC, Wotlk,Cataclysm): Szinte mindent öltem szinte kivétel a retro Naxx illetve Aq bossait. Különboző posztokon voltam Tank/melee/ranged. A heal maradt ki egyedül PvEben. Nem az én világom. Smile
*Esetleg PvP tapasztalat, nem baj ha nincs: Vagyes. Arena BCben volt 2k rating körül hunterrel leginkább. WotLKben Disc pappal értem el hasonló ratingeket. Mostanában már csak hobbi zinten nézek le paladinnal.
Altok( amin elérhetünk vagy esetleg ha raidképes gearben van akkor esetleg raidre bevetés+Armory Profil): A többi karakterem az Arathoron van.
Milyen napokon tudsz raidelni?: hétközban , illetve a vasárnap este szabad szokott lenni. a Péntek , Szombat necces.
Mit teszel ha nem érsz haza időben raidre?: Általában tudom ha késni fogok és azt jelzem. Vagy ha közbejön valami akkor felcsörgetem Nofertitit és ő majd továbbadja az infot. Smile
Milyen consumable-t viszel/hozol raidre ( Flask, Poti, Kaja, Egyéb)?: a classomnak megfelelő flaskot/kaját illetve HP poti szokott nálam még lenni meg szintén a klasszomhoz igazított "burst" poti. Az fogy általában jobban.
WWS/WOL/Recount screenshot ( Lehetőleg feltoltve egy képmegosztó portálra és onnan belinkelni ide pl.: ): nem nagyon jutok el most Raid környezetbe ahol supportal tundék egy reálisabb adatot küldeni. De ha megfelel pld egy 5fős hero bossról a SC akkor azt mihamarabb pótolom.

Technikai kérdések
Általános belső gép tulajdonságok( Processor, Garfika, Ram,OP.Rendszer): Q9500 Quad proci. / Ati 4870 / 4giga ram / 64bites Win7
Internet hozzáférés(MBit/sec, szolgáltató): Digi 10mega
Ventrilo használat(kétirányú kommunikáció): Ismerem , van mikrofon stb. Smile
Milyen Addonokat használsz?(Fontosabbakat): DBM , X-pearl , Recount , Omen , Meg egyenéőre 1-2 segédaddon a palához h beleégjen a spellprio az agyamba.
Incombat/outcombat UI Screenshot: a SCT hiányzik róla egyedül

Személyes Információ
Keresztnév/Nickname: Karesz / Biturbo
Kor: 22
Foglalkozás: Diák

Egyéb
Miért akarsz a Despair tagja lenni?: Szeretnék egy stabilan progresselő közegbe tartozni illetve a haverommal egy klánban lenni. Ha már egyszer transzfereltem a Ragnára. Smile
Ha felvételt nyersz, mit tudsz nekünk nyújtani?: Fix raid részvételt.
Referencia avagy olyan személyek neve akik guilden bellül vagy kívül ajánlani tudnak téged: Nofertiti
Egyéb megosztani való: Nem tartom magamat egy HC playernek és a WoW sem áll túlságosan elől az értékrendemben mert sokmás IRL elfoglaltságot fontosabbnak tartok. DE azt az időt amit ebbe a játékba ölök azt igyekszem komolyan venni és ezalatt legfőképpen a PvE raidekre gondolok. A paladinom egyenlőre küzd kissebb nagyobb hiányosságokkal a PvE geart nézve de igyekszem orvosolni ezeket.
Vissza az elejére Go down
 
Paladin apply
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Despair EU-Ragnaros :: Recruit-
Ugrás: